Blogi 1 – Miksi kaveriin on pakko luottaa?

Koris on joukkuepeli. Lajissa hyökkäysaika on rajattu, toisin kuin esim fudiksessa tai lätkässä. Rajattu hyökkäysaika on nykyisin 24 sekuntia. Laitapa sekuntikello päälle ja fiilisteli miten lyhyt aika 24 sekuntia on. Tässä ajassa joukkueen pitää siis (pallon saatuaan) saada mahdollisimman hyvä heitto aikaiseksi. Ja toivottavasti se menee koriin…

Kun kentällä on samanaikaisesti 5 pelaajaa molemmista joukkueista niin kaverit tulee yllättävän tärkeiksi, siis pelikaverit… Jos joku supersankari päättäisi yrittää tuon 24 sekunnin aikana hyökätä yksin vastustajan viittä pelaajaa vastaan  niin kerran voisi onnistua mutta muilla kerroilla ei – hän tarvitsee kavereita.

Kun joukkue lähtee pelissä hyökkäämään ja aikaa on 24 sekuntia niin kavereihin on pakko luottaa. He ovat se tuki ja turva joiden kanssa joko onnistutaan tai epäonnistutaan. Jos tällaisessa porukassa ei ole luottamusta niin hommasta ei tule yhtään mitään.

”Kaveri meiningillä tekemistä on onneksi monessa muussakin paikassa ja hyvä niin. Lisääkin voisi olla”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s